Kosten besparen op je tweede badkamer

Sta je 's ochtends ook in de tijd voor je badkamer? Omdat jij, je partner of misschien wel je kinderen allemaal tegelijk 's ochtends in de badkamer moeten zijn? Of wil je je juist je gasten die een nachtje blijven slapen extra privacy geven? Dan is een tweede badkamer een slimme oplossing. Natuurlijk is het wel een kostenpost, om de kosten te beperken hebben we hier enkele tips voor je.

Bespaar op de doucheruimte

In je tweede badkamer hoef je niet persé een douchecabine te plaatsen, een douchegordijn functioneert ook prima en bespaart al snel honderen euro's. Daarnaast kun je er ook voor kiezen een wat meer standaard doucheset te plaatsen in plaats van bijvoorbeeld een regendouche. 

Een fonteinmeubel

De meeste huishoudens hebben een badkamermeubel in de badkamer staan, soms zelfs één met twee wasbakken. Je kunt veel ruimte (en kosten) besparen door in de tweede badkamer een toiletmeubel op te hangen. Het staat net zo stijlvol alleen kun je er niet iets minder spullen in kwijt. 

Badkameraccesoires zijn eigenlijk onmisbaar in de badkamer. Ze brengen sfeer maar bovenal functioneel, wat zorgt voor extra comfort in de badkamer. 

De volgende accessoireseries passen goed bij een fonteinmeubel: Impuls, Onu, Ramos, Sem en Tune.