Bathroom design for everyone

Tiger gelooft dat de badkamer en het toilet de meeste persoonlijke ruimtes in huis zijn. Een persoonlijke ruimte, die moet voldoen aan je dagelijkse routines. Het is de plek waar je je klaar maakt voor de dag, een spannende avond uit of ontspant na een uitputtende dag. Tiger creëert de juiste atmosfeer en voorziet je in je functionele en emotionele wensen.

Bij Tiger zijn we gepassioneerd over het inspireren van consumenten om hun perfecte badkamer te creëren. Dit doen we door het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van unieke badkamerproducten. Badkameraccessoires en meubels die niet alleen doordacht ontworpen en gemakkelijk te installeren zijn, maar die ook betaalbaar zijn voor iedereen.  

Tiger & Coram

Tiger is onderdeel van Coram. Coram is hoofdzakelijk actief in het domein badkamer en toilet. Coram heeft vestigingen in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Polen en Noorwegen en exporteert wereldwijd naar meer dan 50 landen. Coram streeft naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. 

Coram is een familiebedrijf met een solide financieel fundament dat zich richt op de lange termijn. Door een oprechte, persoonlijke aanpak en een passie voor design te combineren met expertise en ondernemerschap, hebben we ons ontwikkeld tot een organisatie, die waarde toevoegt aan het welzijn van onze eindgebruikers, onze individuele merken en bedrijven, onze partners en leveranciers.

Meer informatie vind je op: https://coram.eu/
 

Je kunt Coram kennen van de volgende merken: