Tip 1: Maak gebruik van een kolomkast

Hoge kolomkasten zijn een ideale oplossing als je op zoek bent naar extra opbergruimte in je badkamer. Ze bieden namelijk veel praktisch opberggemak voor de vele spullen die een plekje moeten krijgen en nemen daarbij niet zo veel plaats in. Dit komt doordat deze kasten gebruik maken van de hoogte in plaats van de breedte. Hierdoor benut je de ruimte die je normaliter niet zou gebruiken. 

Bekijk onze kolomkasten

Tip 2: Maak gebruik van handige accessoires

Er zijn vele badkameraccessoires die kunnen bijdragen aan een opgeruimde wastafel. Denk bijvoorbeeld aan bekers waarin je je tandenborstels kwijt kunt. Of planchettenwaarop je je flessen kwijt kunt. Daarnaast zijn handdoekhouders of haken ook altijd praktisch omdat je je handdoeken dan altijd netjes hebt hangen. 

Bekijk onze badkameraccessoires

Tip 3: Gebruik de ruimte onder je wastafel

Gebruik de 'loze' ruimte onder je wastafel door hier bijvoorbeeld een wastafelonderkast of wasmanden te plaatsen. Vooral met een onderkast creëer je veel extra opbergruimte. Ook heeft dit als groot voordeel dat je je verzorgingsproducten dichtbij je wastafel kwijt kan. Je hoeft dus alleen de lade open te trekken als je voor je wastafel staat. 

Bekijk onze wastafelonderkasten

Tip 4: Gebruik een spiegelkast i.p.v. een spiegel

Een spiegelkast ophangen in plaats van een normale spiegel is ook een slimme manier om extra opbergruimte te creëren in je badkamer. Achter de deuren van een spiegelkast schuilt ontzettend veel opbergruimte doordat er meerdere planken zijn om je spullen op te bergen. Daarnaast is een spiegelkast ook altijd binnen handbereik als je in de buurt van je wastafel bent. 

Bekijk onze spiegelkasten