Douchesets, handdouches en douchekoppen

Iedereen heeft zijn eigen rituelen en voorkeuren wanneer het aankomt op douchen. De ene doucht liever warm en anderen weer liever koud of lauw. En er zijn mensen die graag onder een volle straal staan en anderen weer onder een nevelspray. Sommigen staan ’s ochtends onder douche om wakker te worden en anderen zingen ’s avonds de longen uit hun lijf. Kortom, iedereen doucht op zijn of haar manier.

Bekijk alle douche(set)s van Tiger >

Tiger helpt je graag om jouw doucheritueel perfect te maken.  We hebben een breed assortiment aan producten die het douchen een stukje comfortabeler maken zoals douchekoppen, douchesets en accessoires. Ons doel is om er voor te zorgen dat er voor jouw doucheritueel bijpassende producten zijn. Je kunt kiezen voor een handdouche of doucheset met een beperkt aantal standen of juist met heel veel verschillende mogelijkheden voor het kiezen van je waterstraal. Hieronder zie je welke straaltypes er allemaal mogelijk zijn.
 

Bubbly jet

Bubbly jet, ook wel bekend als de bruisstraal, is een zachte straal met kleine luchtbelletjes in de waterdruppels. Dit voelt zacht aan op de huid en is vaak voor kinderen een stuk comfortabeler dan de volle straal. Daarnaast hebben de luchtbelletjes als groot voordeel dat je water bespaart.
 

Massage jet

De massage jet is een populaire straal die vaak gebruikt wordt tijdens het douchen. Dit is een wat hardere straal die druk uitoefent op de huid. Dit zorgt er voor dat de huid als het waren gemasseerd wordt. Wanneer je deze straal gebruikt kom je helemaal ontspannen onder de douche vandaan.
 

Rainy jet

De regendouche/stortdouche is een van de douchestanden die de laatste jaren enorm populair is geworden. Dit is een douchestand waarbij de extra grote kop zorgt voor een brede waterstraal die aanvoelt als regen. De straal voelt comfortabel aan omdat je lichaam veel beter de temperatuur behoudt.
 

Waterfall jet

De waterval stand is een brede straal die als een waterval naar beneden komt. Deze straal lijkt veel op de regenstraal alleen de spreiding van het water is veel gerichter en breder. De regenstraal is vaak rond en de waterval een brede horizontale straal.
 

Eco jet

Met verschillende waterbesparende onderdelen van Tiger zorg je er voor dat je krachtige douche in huis tegelijkertijd flink wat water bespaart. Deze stand zorgt ervoor dat je altijd onder een flinke straal kan douchen terwijl je ondertussen water en geld bespaart.
 

Al je douchespullen bij de hand onder de douche

Heb je last van rondslingerende spullen die je gebruikt onder douche? En wil je liever alles bij de hand hebben onder de douche? Dan hebben wij een handige oplossing.

Met onze verschillende douchekorven, ook wel bekend als doucherekken of douchemanden, vind je altijd wel een douchekorf die past bij jouw douche. Zo hebben we douchemanden voor in de hoek, voor aan een rechte wand en douchemanden die je aan je douchewand kunt ophangen.

Daarnaast zijn de doucherekken in verschillende afmetingen te verkrijgen, zodat je je douchespullen altijd onder de douche kwijt kan; of je nu alleen je douchegel en shampoo er op kwijt wilt kunnen of juist nog veel meer spullen zoals een spons, bad scrubber, crèmespoeling of scheermesje.