Home      Vacature Trade Marketeer

Vacature Ervaren Trade Marketeer

(fulltime, 40 uur per week)


De organisatie

Coram International B.V. gevestigd in Geldrop, is een holdingmaatschappij met 19 werkmaatschappijen in 8 Europese landen. De Coram Group produceert een breed assortiment badkamerartikelen die afgezet worden in de Doe-Het-Zelf-markt en via de vakhandel. Afnemers zijn de badkamerspeciaalzaken, installateurs, grote retailers in de DHZ, woninginrichting- en huishoudzaken, warenhuizen en webwinkels.

De functie

Voor de werkmaatschappij Tiger zijn we op zoek naar een ervaren enthousiaste Trade Marketeer. Als Trade Marketeer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van marketing concepten, product introducties en promotionele activiteiten in de Belgische markt. Je vertaalt de verkoopstrategie in een marketingplan met diverse activiteiten om een zo hoog mogelijk marktaandeel te realiseren. Je zorgt ook voor de realisatie ervan en werkt hierbij natuurlijk nauw samen met Sales en Product Management. Je rapporteert in deze functie aan de Marketing Manager. In deze functie werk je vanuit Overpelt (België) en Geldrop.

  • Je volgt de trends en marktontwikkelingen. Je bezoekt beurzen en doet marktonderzoek en analyseert de resultaten en vertaalt deze naar concrete marketingactiviteiten.
  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van de marketing strategie Benelux en vertaalt die naar concrete plannen en activiteiten voor de Belgische markt. Samen met Sales maak je vervolgens een (commerciële) jaarplanning.
  • Je analyseert en optimaliseert de customer journey, wat resulteert in meer online traffic, verhoogde merkbeleving en meer verkoop.
  • Je begeleidt productintroducties en zorgt voor de realisatie van alle ondersteunende materialen en middelen zowel richting retail als richting consument.
  • Je maakt innovatieve category plannen, ontwikkelt een schapvisie en vertaalt die naar schappenplannen per account. Je ontwikkelt samen met Marcom de bijbehorende ondersteunende communicatie middelen en zorgt voor de realisatie daarvan.
  • Je bedenkt acties en campagnes in lijn met de merkstrategie en bent hét aanspreekpunt als het gaat om bijbehorend promotiemateriaal, online – en offline content en point of sale materiaal. Hiervoor werk je samen met zowel interne als externe partijen.

De kandidaat

Onze ideale kandidaat beschikt over minimaal HBO-werk/Bachelor (B) en denk niveau, heeft een resultaatgerichte commerciële instelling, is analytisch sterk en heeft minimaal 5 jaar aantoonbare trade marketing werkervaring. Je kunt procesmatig werken zonder dat dit je creativiteit beperkt. Je bent een communicatief, energiek, doelgericht en georganiseerd persoon. Je beheerst de Nederlandse en Franse taal uitstekend in woord en geschrift. Je woont bij voorkeur in de regio Geldrop/Overpelt (B).

De aanbieding

We bieden een uitdagende, veelzijdige functie binnen een ambitieuze werkomgeving. Als nieuwe collega kun je rekenen op een prima arbeidsvoorwaardenpakket en voldoende ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Interesse

Heb je interesse in de functie, dan kun je dat kenbaar maken door een brief met cv te mailen aan Charlotte Janssen, HR Officer, via hr@coram.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

<< Terug