Home      Vacature Quality Manager

Quality Manager (fulltime) - Geldrop

Ben je bekend met het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van kwaliteitssystemen?
Dan zijn wij bij Tiger en Sealskin op zoek naar jou!
 

Wat ga je doen?

Als Quality Manager bewaak en borg je dat al onze producten aan alle geldende specificaties, kwaliteitsnormen en regelgeving voldoen en dit beginnend bij het ontwikkeltraject. Je organiseert en/of voert zelfstandig inspecties en analyses uit, zodat kan worden vastgesteld of het gewenste kwaliteitsniveau wordt gehaald en aan de geldende wet- en regelgeving wordt voldaan. Je creëert draagvlak in de organisatie en maakt kwaliteit een onderdeel van het primaire proces. Daarnaast coördineer, implementeer en onderhoudt je procedures gericht op kwaliteitscertificering. In deze functie rapporteer je aan de Manager Product Development.

Je zorgt ervoor dat wij als organisatie onze doelstellingen behalen op het gebied van kwaliteit en certificering. Om dit te bereiken:

  • werk je mee aan het vastleggen van de kwaliteitseisen voor onze producten.
  • ben je verantwoordelijk voor het opzetten en (laten) uitvoeren van de nodige testprotocollen om deze eisen te borgen
  • draag je bij aan de ontwikkeling van leveranciers op het vlak van kwaliteit
  • begeleid je de certificering van producten en (oa DoP, CE, Reach)
  • ben je verantwoordelijk voor de reguliere rapportering van de kwaliteitsindicatoren (KPI’s)
  • heb je een adviserende rol op jouw vakgebied binnen de organisaties.
  • neem je deel in projectgroepen gericht op kwaliteit, kwaliteitssystemen en new product development

Herken jij jezelf hierin?

Ben je analytisch sterk en beschik je over uitstekende planning en organisatorische eigenschappen? Heb je een technische HBO-opleiding afgerond en werk je graag aan het opzetten en onderhouden van kwaliteits- en certificeringsprocessen? Ben je daarnaast communicatief vaardig beheers je de Engelse taal in woord en geschrift? Dan zoeken wij jou! De standplaats voor deze functie is Geldrop. Je dient echter wel bereid te zijn om op regelmatige basis te reizen tussen Geldrop en Sealskin vestiging in Waalwijk/het Europees distributiecentrum in Overpelt.

Wat bieden wij jou?

We bieden een uitdagende functie voor iemand met 2 – 4 jaar relevante werkervaring. Je kunt rekenen op enthousiaste collega’s en een dynamische werkomgeving in een groeiende markt. Bij ons is er voldoende ruimte voor inventiviteit en persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk bieden wij jou ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

De organisatie

Sealskin en Tiger zijn zelfstandige werkmaatschappijen van de Coram Holding. Beide bedrijven zijn gerenommeerde producenten en marketeers van producten voor de badkamer zoals badkamer- en doucheaccessoires, baden, whirlpools, douchecabines en douchebakken. Zowel Tiger als Sealskin zijn marktleider binnen hun vakgebied en zijn vooruitstrevende fabrikanten van innovatieve sanitair artikelen. In verband met uitbreiding van activiteiten zoeken wij een Quality Manager die de kwaliteit van onze producten borgt/bewaakt en – wanneer nodig – de nodige certificering begeleid.

Interesse?

Heb je interesse in de functie, dan ontvang ik je sollicitatie graag! Je mag deze sturen t.a.v. Charlotte Janssen, op e-mail: hr@coram.nl.

Trefwoorden: Quality Manager, Quality Engineer, kwaliteit, certificering, DoP, CE, Reach, new product development.