Home      TigerFix 2018

Ontdek de nieuwe TigerFix: de eenvoudige lijmoplossing voor Tiger badkamer- en toiletaccessoires

De mooie accessoires van Tiger zijn een aanwinst voor iedere badkamer of toilet. En nu nóg eenvoudiger te bevestigen zonder dat je hoeft te boren in die mooie tegelwand. Dankzij TigerFix, de eenvoudige lijmoplossing met compleet vernieuwde formule.

Met TigerFix wordt de montage van jouw Tiger accessoires kinderspel. Op iedere gladde, harde achtergrond bevestig je hiermee je toiletrolhouder, zeeppomp of handdoekhaak in een mum van tijd. Dus geen gedoe met boren door harde tegels, geen gaten in de muur en later weer heel eenvoudig te verwijderen. Zodat je heel eenvoudig je accessoires kunt meenemen of vervangen. Zonder vlekken of beschadigingen.

TigerFix is bestand tegen water en dus toepasbaar in de hele badkamer. En supersterk met een gegarandeerde draagkracht tot wel 10 kg!

Let op: Sinds kort zijn de vernieuwde versies van TigerFix verkrijgbaar. Mocht je nog een van de oude versies gebruiken, dan kunt je de instructies daarvoor hier bekijken. Deze versies zijn te herkennen aan de EAN-codes 4008913985403 en 4008913986400.


Ontdek het zelf: