Home      Waarom Tiger

Design

"Een goed ontwerp is onderscheidend en herkenbaar. Het heeft een ziel."
Wim, Hoofd Productontwikkeling

Het ontwerp van onze producten is doordacht tot in het kleinste detail. Onze designers willen dat het er goed uitziet, maar ze houden ook de functionaliteit in het oog. Zodoende blijven ze ook alert op handige extra functies. Daarnaast letten ze erop dat Tiger producten gemakkelijk te monteren zijn. Talloze producten zagen zo al het leven. De ene keer opvallend eigentijds, dan weer tijdloos. Het aanbod aan stijlen is enorm. Het is dus puur een kwestie van kiezen wat bij je past.


Betaalbaar

"Goed design roept een emotie op en prikkelt de gebruiker."
Frank, design Engineer

Wie geniet er nou niet van een mooie badkamer? Daarom wil Tiger design betaalbaar maken voor iedereen. Met kwalitatief hoogwaardige accessoires maken we het mogelijk je badkamer snel een nieuwe look te geven. Het mooie is dat deze aanzienlijk vriendelijker geprijsd zijn dan bij de sanitairspecialist. Niet vanwege mindere kwaliteit, maar dankzij slimme fabricageoplossingen.
Zodoende kun je Tiger producten doorgaans eenvoudig zelf monteren. Dat scheelt je weer kosten voor een installateur.

Functioneel

"Een sterk design heeft de juiste mix van functionaliteit, esthetiek en produceerbaarheid."
Bert, art-director

Design mag bij Tiger pas design heten als het mooi is en slim in elkaar zit. Een goed ontwerp is praktisch, liefst multifunctioneel en gemakkelijk te monteren. Het speelt precies in op de wensen van de gebruiker. En die kennen we als geen ander, omdat we al vele decennia meedraaien. Dat neemt niet weg dat we continu alert blijven op handige, nieuwe vondsten. Als het even kan bieden we je vandaag namelijk al de voordelen van morgen.

Tiger Design Team

design team overleg Tiger

Het serviceteam van Tiger

Functioneel ontwerp

Topfixing