Home      Garanties

Tiger Garanties

STAAN VOOR KWALITEIT

Alle Tiger producten zijn uitvoerig getest. Niets laten we aan het toeval over. Wat we leveren moet namelijk goed zijn. Als er toch iets mis is met je Tiger product, kun je dus op ons rekenen. Helpen doen we je altijd. De beste klant is in onze ogen immers een tevreden klant.

De garantietermijn van een Tiger product vind je achterop de verpakking. Op badkamermeubilair en douchecabines van Tiger heb je steevast 3 jaar garantie, op accessoires en kranen 5 jaar en toiletzittingen 2 jaar. (Op glazen en kunststof onderdelen binnen de accessoires zit geen garantie). De garantie is altijd in combinatie met de aankoopbon.

Garantiebepalingen accessoires (pdf)

 

Onderhoudtips

Badkameraccessoires, toiletzittingen en kranen

Onderhoudtips

Reinigen met een zacht, vochtig doekje. Gebruik nooit schuurmiddelen, chloor of zoutzuurhoudende schoonmaakmiddelen.

Wastafels en douchebakken
Gietmarmer
Reinigen met een zacht, vochtig doekje; geen schuurmiddelen gebruiken. Bescherm uw wastafel of douchebak van gietmarmer tegen:

  • wc-reinigers en chloor
  • speciale kalkverwijderingsmiddelen en agressieve zuren
  • haarverf- en kleurspoelingen; laat geen verfresten indrogen!

Eventuele krassen of doffe plekken kunt u weer laten glanzen door de plekken zorgvuldig met een auto poetsmiddel te behandelen.

Keramiek
Voor normaal onderhoud adviseren wij de gangbare sanitair reinigers. Hardnekkige kalkafzetting kan met een schuursponsje of de bekende schoonmaakmiddelen met azijn (kalkoplossers) verwijderd worden. Eventuele strepen/puntjes ontstaan door contact met metalen (b.v. staal, messing) kunnen met een mild schuurmiddel op basis van kwartszand verwijderd worden. Gebruik het middel alleen op de te behandelen plek. Doe dit echter niet te vaak omdat het middel het oppervlak kan beschadigen.

Douchecabines
Gebruik na iedere douchebeurt een raamwisser of doek om de wanden droog te maken. Reinig de wanden bij voorkeur met een niet agressieve vloeibare zeep. Mocht zich toch kalk vormen op de wanden, gebruik dan bijv. schoonmaakazijn of speciaal hiervoor ontwikkelde kalkreiniger. Gebruik nooit agressieve of schurende schoonmaakmiddelen.