Premium collectie

De Noon serie, uit de premium collectie van Tiger, is een luxe accessoireserie waarin design, kwaliteit en functionaliteit concessieloos samen gaan. Deze accessoireserie bestaat uit een groot aantal badkamer- en het toiletaccessoires. Hierdoor kun je zowel je toilet als badkamer in dezelfde stijl aankleden. De vormgeving wordt gekenmerkt door het gebruik van ronde vormen met een krachtige uitstraling waardoor de serie naadloos aansluit bij de inrichting van de moderne badkamer en toilet.

De accessoires zijn geschikt voor montage met TigerFix type 1, een gepatenteerde lijmoplossing waarmee accessoires snel en eenvoudig op een gladde, harde ondergrond te bevestigen zijn. Boren is niet noodzakelijk en de accessoires zijn eenvoudig te verwijderen zonder dat er resten op de ondergrond achterblijven. TigerFix is apart verkrijgbaar.
 

Accessoires uit de serie

  • Zeepdispensers: Door de slanke afmetingen zijn de zeepdispensers uitermate geschikt voor toepassing bij het fonteintje in het toilet. Daarnaast zijn ze eenvoudig te bedienen en bevatten een uitneembaar kunststof reservoir voor optimaal gebruiksgemak.
  • Handdoekrekken: De handdoekrekken bieden plaats aan twee handdoeken. Je kunt kiezen tussen een standaard en/of een telescopisch handdoekrek. 
  • Handdoekhaken: Het kleinste accessoire uit de serie, maar desalniettemin super handig om je handdoek of badjas aan op te hangen. De krachtige dubbelzijdige 3M tape zorgt er voor dat de montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is.
  • Douchemanden: Een handige oplossing voor het opbergen van al je flacons met shampoo en douchegel in de badkamer. De vlakke bodem en de hoge rand van de douchekorven zorgen ervoor dat jouw bad- en doucheproducten stevig in het rekje staan. En door het uitneembare kunststof deel is schoonmaken zeer eenvoudig.

  • Toiletrolhouders: Door de drie verschillende soorten toiletrolhouders, vind je er vast één die geschikt is voor jouw situatie. Je kunt kiezen uit een toiletrolhouder zonder klep, met klep en een toiletrolhouder met een planchet. 
  • Reserverolhouders: De reserverolhouder heeft plaats voor twee rollen toiletpapier. Hiermee kun je extra toiletpapier op fraaie wijze opbergen nabij je toilet zodat er altijd voldoende papier beschikbaar is. 
  • Toiletborstelhouders: De vijstaande toiletborstels met houder zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en hygiëne. Zo is de borstelpot over de volledige lengte voorzien van een kunststof binnenpot en heeft de toiletborstel een flexibele deksel. De onderzijde van de toiletborstelhouder is voorzien van een kunststof voet ter bescherming van de ondergrond.

Bekijk de serie