Een eyecatcher in de badkamer

De onderkast
Met het mat zwarte badkamermeubel van onze serie Loft, heb je zonder enige twijfel een stijlvolle blikvanger in je badkamer. De wastafelonderkast heeft ruime lades om al je verzorgingsproducten overzichtelijk in op te bergen. De metalen lades zijn uitgerust met hoogwaardige softclose geleiders waardoor ze altijd geruisloos sluiten. Tenslotte heeft de bovenste lade een mooi afgewerkte sifon uitsparing.

De kolomkast
Met de bijhorende greeploze hoge kolomkast maak je de look in je badkamer helemaal af. Deze kolomkast is aan de binnenzijde ook volledig zwart en heeft 4 zwarte, houten legplanken voor bijvoorbeeld het opbergen van al jouw spullen in de badkamer. Bovendien zijn 3 van de 4 legplanken in hoogte verstelbaar waardoor je de kastruimte volledig naar wens kunt indelen.
 

De spiegelkast
Achter de deuren van de spiegelkast schuilt ook ontzettend veel opbergruimte. De kast is ook aan de binnenzijde volledig zwart en wordt geleverd met 3 mat zwarte, in hoogte verstelbare, houten legplanken waardoor je de kastruimte zelf naar wens kunt indelen. Door de compacte afmetingen is deze spiegelkast ook een ideale oplossing voor de kleinere badkamer.

De Loft badkamermeubels zijn te koop bij verschillende Doe-Het-Zelf zaken. Informeer van te voren naar het gevoerde assortiment om teleurstelling te voorkomen. 

Vind een verkooppunt >

Bekijk de volledige Loft serie >