De kleinste ruimte van het huis

Ondanks dat het misschien wel de kleinste ruimte in je huis is, mag je toilet er natuurlijk alsnog stijlvol uitzien. Het is immers de ruimte waar je toch wat tijd spendeert en waar veel gasten komen. Het kan natuurlijk zijn dat je na een tijdje toch iets anders wilt met je toilet. Wil je je toilet een nieuwe look geven zonder dat je de hele ruimte wilt verbouwen? Dat gaat makkelijker dan dat je waarschijnlijk denkt. Je maakt snel een groot verschil door bepalende elementen in je toilet een andere kleur te geven of te vervangen.

Vervang je toiletaccessoires

Accessoires hebben veel invloed op de stijl die je toilet uitstraalt. Door deze te vervangen creëer je gelijk een andere look & feel in je toilet. Wanneer je bijvoorbeeld je metaalachtige toiletaccessoires vervangt door zwarte accessoires, zie je direct een groot verschil.
 
Wanneer je je accessoires hebt gemonteerd met TigerFix, gaat het omwisselen van je accessoires nog makkelijker. Je hoeft dan namelijk alleen je accessoires van de muurplaatjes af te halen en de nieuwe hier weer aan te hangen. En als je een accessoire liever op een andere plek hebt hangen, kan je de muurplaatjes makkelijk verwijderen door deze te verhitten. 

Bekijk onze accessoires

Kies een andere toiletzitting

De toiletzitting springt gelijk in het oog omdat deze aan de bovenkant van je toilet zit en dus altijd in het zicht is. Tegenwoordig is er heel veel mogelijk met toiletzittingen. Ze zijn er in verschillende materialen, verschillende kleuren, met print of zonder print en met verschillende functionaliteiten. Door je toiletbril om te wisselen naar een andere stijl zie je direct een verschil.
 
Hulp nodig? Wij helpen je hier graag verder met onze keuzehulp voor toiletzittingen!

Bekijk onze toiletzittingen

Kies een (andere) toiletmat

Wanneer je je toiletmat omwisselt voor een andere toiletmat maakt dit ook een groot verschil. Het lijkt een klein iets, maar je toiletruimte is vaak ook klein. Het is te vergelijken met het effect van het veranderen van je vloerkleed in de woonkamer. Naast dat toiletmatten zorgen voor extra sfeer, voelen deze natuurlijk ook een stuk zachter aan je voeten.
 

Geef je muur een likje verf

Geef je muur een andere kleur, dit maakt ook een groot verschil. Eén muur in een andere kleur verven geeft meteen een ander gevoel aan je toilet. Wil je bijvoorbeeld voor een chique sfeer gaan, ga dan voor donkergrijs of zwart. Dit in combinatie met sfeervolle verlichting, creëert meteen een chique uitstraling. Maar je kunt natuurlijk ook met een beige kleur een landelijke uitstraling creëren of met een pastelkleur de Scandinavische woonstijl naar voren laten komen. 

Ga voor een (ander) toiletmeubel


Veel toiletten zijn voorzien van een toiletfontein, oftewel een wastafel met een kraan die aan de muur is bevestigd. Wanneer je kiest voor een toiletmeubel, ook wel een fonteinkast genoemd, creëer je gelijk een andere sfeer. Daarnaast is het een handige opbergplek voor je toiletrollen, handdoeken en andere toiletbenodigdheden.

Heb je al een meubel in je toilet? Dan kun je ervoor kiezen om deze te vervangen, een ander design geeft gelijk een ander effect. Je kunt er ook voor kiezen om niet het hele meubel te vervangen. Zo kun je alleen de kraan of wastafel vervangen om er toch een andere look aan te geven.

Bekijk onze fonteinonderkasten