Een mooie basis

Een strakke en stijlvolle badkamer geen haalbare kaart met kids? Toch wel! Kies voor een mooie eenvoudige basis, aangevuld met stoere zwarte accenten.

Heb jij een druk en dynamisch leven, met opgroeiende kinderen? En wil je – zeker in de badkamer – soms ook even een moment voor jezelf, het liefst zonder te struikelen over spullen van je kinderen? Laat je inspireren door de strakke en multifunctionele badkamermeubels van Tiger. Aangevuld met stijlvolle zwarte accessoires maak je de perfecte basis voor je eigen wellness aan huis.

Rommel uit het zicht

Het badkamermeubel Studio van 120 cm heeft twee wasbakken en lekkere diepe lades om shampoo en tandpasta voor het hele gezin – maar ook luiers en billendoekjes – uit het zicht op te bergen. De spiegelkasten boven de wastafel bieden voldoende ruimte voor scheerspullen, make up en andere verzorgingsproducten. Zorg vervolgens voor een extra kast of losse manden om losslingerend badspeelgoed of een badzitje in op te bergen. Zo is de badkamer het domein van het hele gezin, maar net zo goed geschikt voor jouw moment van ontspanning in bad of onder de douche.

Wil je meer informatie over de collectie badkamermeubels of de accessoires van Tiger? 
Bekijk hier de badkamermeubels >
Bekijk hier de accessoires >