Een van de populairste trends

De industriële woonstijl wordt steeds populairder, het is misschien wel de meeste populaire trend van dit moment, en we zien deze trend dan ook steeds vaker terug in de badkamer. De stijl kenmerkt zich door het gebruik van achromatische (neutrale) kleuren zoals zwart, grijs of wit in combinatie met natuurlijke materialen, grote meubels en strakke accessoires worden vaak gecombineerd.

Materialen & kleuren

Het combineren van materialen en kleuren is dus erg belangrijk bij het creëren van een industriële look. Vaak hebben de badkamerwanden bij deze stijl een neutrale kleur, zoals grijs, zwart of wit. Dit wordt dan gecombineerd met meubels en accessoires van staal, messing, of hout. Denk bijvoorbeeld aan een beton grijze muur met een houten badkamermeubel.

Accessoires versterken de look

Ook accessoires kunnen een belangrijke rol spelen bij het geven van een industriële look aan je badkamer, zij brengen het accent aan dat net die extra versterking geeft. Omdat het je accent bepaalt moet je niet te veel accessoires gebruiken. Probeer de juiste combinatie te zoeken tussen praktisch en design. Accessoires