Zoek een Tiger verkooppunt

Het gebruik van kalme en neutrale kleuren

Het Scandinavische interieur, ook wel bekend als Nordic Living, is jaren geleden komen overwaaien vanuit het Noorden en wordt gekenmerkt door ambacht. Door het gebruik van kalme en neutrale kleuren lijkt je badkamer direct een stuk groter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wit, lichte pastellen of grijstinten. En het gebruik van houtaccenten.
 
De minimalistisch vormgegeven producten zorgen voor een bepaalde rust en zijn altijd comfortabel en van goede kwaliteit. De Scandinavische stijl lijk heel basic en saai door de neutrale kleuren, maar door met natuurlijke en zachte materialen te werken creëer je een warme uitstaling in je badkamer.
 
Groen in de badkamer is ook echt iets wat aansluit bij de Scandinavische woonstijl. In Scandinavië houden ze van de natuur en dat zie je ook terug in het interieur. Planten zorgen voor een gezellige en vrolijke sfeer en zorgen ook nog eens voor zuurstof. Daarnaast worden planten in de badkamer, ongeacht de woonstijl, steeds populairder in de badkamer. Vooral tropische planten doen het erg goed in de badkamer vanwege het klimaat dat in de badkamer heerst.