De industriële badkamer

Ruwe materialen en vintage accessoires maken het verschil! De industriële stijl is een van de trends die je vaak ziet; strak, sober en stoer. Om deze stijl terug te laten komen in je huis, hoef je gelukkig niet te verhuizen naar een oud fabriekspand.

De landelijke badkamer

Tegenwoordig heeft iedereen haast en moet alles snel, waardoor het soms lastig is om goed tot rust te komen. Om deze rust te vinden wordt er steeds vaker gekozen voor een landelijke woonstijl, zo ook in de badkamer. Als je een woonmagazine open slaat kom je deze trend eigenlijk altijd tegen. Ook in ons assortiment vind je meerdere series die aansluiten bij deze trend.
 

De Scandinavische badkamer

Een andere woontrend die je vaak terug ziet komen in de badkamer is het Scandinavisch design. Deze stijl kenmerkt zich door strakke vormgeving, lichte kleuren en natuurlijke materialen die samen zorgen voor eenvoud, rust en functionaliteit.
 

De klassieke badkamer

In de modern-klassieke woonstijl zie je meer bescheiden kleuren terug zoals grijstinten en zwart. De vormen die hierbij gebruikt worden zijn vaak sierlijk en rank. Een klassieke badkamer van nu combineert een authentieke sfeer van vroeger met de handige oplossingen van nu.
 

De stedelijke badkamer

Een trend waarop een deel van ons assortiment is gebaseerd, is de stedelijke badkamer. De stedelijke badkamer is modern en sfeervol, oftewel deze ziet er aantrekkelijk uit en is functioneel tegelijk. Door basiskleuren zoals wit en grijs te gebruiken kun je met accessoires volop variëren en zo jouw stijl te creëren.