Een goed verlichte spiegel is onmisbaar in iedere badkamer voor het scheren, aanbrengen van make-up of gezichtsverzorging. Wanneer je het verkeerde licht gebruikt, kun je al snel een detail over het hoofd zien. Daarom is het altijd goed om even wat langer stil te staan bij de keuze voor de verlichting in de badkamer. Zo kun je het beste make-uppen bij daglicht en anders bij LED-licht dat 'koud' is (zie de afbeelding onderaan de pagina voor meer informatie).

Lichtkleuren
De lichtkleur bepaalt de sfeer in de badkamer. Je kunt kiezen tussen functioneel licht (koel) of sfeerlicht (warm). Dit wordt aangeduid in Kelvin (K). Tiger biedt je ledverlichting in vele stijlen en varianten. Er is dus altijd een lamp die past bij de stijl en inrichting van je badkamer. De ledverlichting bevat de nieuwste technologie, waardoor de producten veilig, eenvoudig en mooi in design zijn.

Eenvoudig te monteren
Je kunt de lichtarmaturen (de draagconstructie van het licht) op het glas van de spiegel plaatsen óf op het hout monteren van de (spiegel)kast. Het armatuur is voor beide opties geschikt; ongeacht het meubel kun je altijd een Tiger-ledlamp bevestigen. Dankzij de grote keuze aan stijlen, kleuren en afmetingen bieden we voor iedere badkamer passende verlichting. 

Het monteren van onze armaturen is eenvoudig. Dankzij de nieuwste technologie kun je de lampen direct op netstroom aansluiten; er is geen aparte transformator nodig. Dat bespaart je tijd bij het monteren én is ruimtebesparend.

Het assortiment badkamerverlichting voldoet aan beveiligingsklasse IP44. Dat betekent dat je de ledverlichting naast het natte spatgedeelte in de badkamer mag monteren. Ledverlichting wordt in tegenstelling tot gloei- en halogeenlampen niet warm, waardoor er geen brandgevaar is.