Onderhoud

 

Houd je accessoires langer mooi

Gebruik voor de dagelijkse reiniging van badkamer accessoires een zacht doekje dat vochtig is gemaakt met water of (indien nodig) wat mild afwasmiddel of een beetje zeep. Gebruik nooit schuurpoeder, staalwol of een schoonmaakmiddel dat kalk oplost, zuur is, of alcohol of schuurmiddel bevat. Kalkaanslag kan worden verwijderd met water met schoonmaak azijn. Gebruik nooit schuurmiddelen, chloor of zoutzuurhoudende schoonmaakmiddelen.

Reinig RVS accessoires bij voorkeur met een speciaal hiervoor bestemd RVS-reinigingsmiddel. Altijd goed naspoelen met water en nadrogen/oppoetsen met een schone, droge doek. Dit is noodzakelijk om achtergebleven resten van schoonmaakmiddelen goed te verwijderen.

 

 Montage

 

TigerFix

Met TigerFix wordt de montage van jouw Tiger accessoires kinderspel. Op iedere gladde, harde achtergrond bevestig je hiermee je toiletrolhouder, zeeppomp of handdoekhaak in een mum van tijd. Dus geen gedoe met boren door harde tegels, geen gaten in de muur en later weer heel eenvoudig te verwijderen. Zodat je heel eenvoudig je accessoires kunt meenemen of vervangen. Zonder vlekken of beschadigingen.

TigerFix is bestand tegen water en dus toepasbaar in de hele badkamer. En supersterk met een gegarandeerde draagkracht tot wel 10 kg! TigerFix is los verkrijgbaar.

Bekijk welke producten met TigerFix te monteren zijn >

Schroeven

Wanneer je er voor kiest om te boren, moet je er op letten dat je niet met de klop- of boorhamerstand van boor gebruikt. Deze standen zijn namelijk te hard voor je (fragiele) tegels. Voordat je begint moet je controleren of er geen leidingen achter de muur zitten daar waar je de accessoires wilt plaatsen.

Teken vervolgens de boorgaten van het muurplaatje (waterpas) af op de muur, zodat je weet waar de gaten moeten komen. Door schilderstape te plakken op de plek waar je wilt boren glijdt je boor minder snel weg, waardoor je tegels beter beschermd blijven. Begin vervolgens op een traag tempo te boren en voer dit tempo langzaam op. Wanneer de gaten geboort zijn tik je voorzichtig met je hamer de pluggen in de gaten. Schroef het montageplatge hierna vast, hang je Tiger accessoires eraan en draai deze vast met het inbussleutelje. 

Bekijk de producten die je kunt schroeven >

Plakken

Sommige badkamer- en toiletaccessoires van Tiger zijn voorzien van een krachtige dubbelzijdige tape waardoor montage op iedere gladde, stevige ondergrond zeer eenvoudig is.

Je begint met het kiezen waar je je accessoire wilt plaatsen. Vervolgens maak je de ondergrond goed schoon, zodat er geen vuil meer zit die tussen de tape en de ondergrond kunnen gaan zitten.

Bekijk hier de accessoires die je kunt plakken >