Vorm & textuur

Carv is de belichaming van het woord tactiliteit. Deze moesten wij ook even opzoeken. Het is een trend naar voelbare materialen, en daar speelt deze serie haarfijn op in. Carv staat voor verfijning met spannende details en een elegante afwerking in zwart.

De vormgeving is eenvoudig maar elk detail heeft een belangrijk designaspect. Zo zijn de verschillende accessoires voorzien van een schuifmechanisme, waardoor je de badkamertegels goed schoon kan houden.

Bijna alle accessoires van Carv kunnen met TigerFix worden opgehangen. Boren is dus niet meer nodig. Hoe handig! Slim bedacht van Tiger.

Bekijk alle Carv accessoires

Carv: rondom de wastafel

De zeepdispensers van Tiger Carv zijn ergonomisch in gebruik en eenvoudig te doseren. Dankzij het planchet heb je alle badkamerbenodigheden binnen handbereik en met de handige handdoekrekken- en haken van Carv weet je zeker dat je handdoeken een prachtig plekje krijgen.

Bekijk alle Carv accessoires rondom de wastafel

Carv: in het toilet

Ook het toilet verdient liefde en aandacht. Zeg hallo tegen onze slimme toiletborstelhouders van Carv. Deze houders zijn voorzien van een flexibele, rubberen deksel. Voor méér hygiëne, maar ook voor minder krassen aan de toiletpot. Kijk ook eens naar onze toiletrolhouders. Met of zonder klep? Met of zonder extra opbergruimte? Carv heeft het allemaal.

Bekijk alle Carv accessoires in het toilet

Carv: onder de douche

Onze douchemanden van Carv vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit. Dankzij het schuifmechanisme schuif je de mand eenvoudig van de muur. Zo houd je de tegels altijd goed schoon. De hoge rand en vlakke bodem zorgen ervoor dat de doucheproducten stabiel in de mand blijven staan.

Carv, wij zijn er weg van. Jij ook?

Bekijk alle Carv accessoires onder de douche