De trend van het moment

Een trend die we steeds meer terugzien in de badkamer van nu is de kleur zwart. Niet alleen als accentkleur maar ook als volledige kleur. Je ziet de kleur onder andere terugkomen in toiletzittingen, badkamerverlichting, meubels en badkameraccessoires. Met de kleur zwart kan je een strakke luxueuze of juist een industriële sfeer creëren in je badkamer.

Het grote voordeel aan zwart in je badkamer is dat de kleur zwart tijdloos is. Als je je badkamer gaat renoveren of laat bouwen, dan gaat deze natuurlijk een lange tijd mee. Met de kleur zwart raakt je badkamer nooit uit de mode.

Maar wordt je badkamer dan niet te donker? Wanneer je de juiste balans vindt niet. Zwart is makkelijk met andere kleuren te combineren door zijn rustige uitstraling. Of je het nu combineert met natuurlijke materialen, felle kleuren of neutrale kleuren; er is altijd een match.

Zwarte accessoires

Met accessoires kan je goed de accentkleur bepalen in je badkamer. Zo springen zwarte accessoires op een witte ondergrond direct in het oog. Je kan met zwarte accessoires vele kanten op, van een moderne strakke tot een robuuste industriële badkamer. Tiger heeft meerdere accessoire series in het zwart uitgebracht.
 

Meubels die passen in de zwarte badkamer

Om de stijl zwart terug te laten komen in je badkamermeubel, heb je verschillende opties. Zo kan je er voor kiezen om voor de kleur zwart in het meubel zelf te gaan. Maar je kan er natuurlijk ook voorkiezen om een zwarte wastafel te nemen. Denk bijvoorbeeld aan de Baya meubels.
 

Met deze toiletzittingen zit je op de trend

Wil je letterlijk op de trend zwart zitten? Kies dan voor een zwarte toiletzittingen. Deze springt extra in het oog wanneer deze wordt geplaatst op een witte toiletpot. De zwarte toiletzitting kan de je toiletruimte of badkamer net de extra nadruk leggen op de stijl die jij gekozen hebt. Onze zwarte wc-brillen zijn voorzien van vele functionaliteiten;
 

Douches in het zwart

Douchekoppen en -sets worden al lang niet meer als alleen functioneel gezien. Ze zijn een echte eyecatcher geworden, een onderdeel van de totale look van je badkamer. Hierdoor worden zwarte kranen en douchekoppen steeds populairder. Door de kleur creëer je vaak een rustige en chique uitstraling. Een zwarte kraan of douchekop komt het beste tot zijn recht in combinatie met basiskleuren. Maar ook bij natuurlijke materialen zoals beton.