Home      Tiger Haken

Een gevarieerd aanbod in haken

Voor iedere situatie een oplossing
Het haken assortiment is ook dit jaar weer zorgvuldig samengesteld, voor iedere ruimte een geschikte haak. Een gevarieerd aanbod, van luxe design haken tot eenvoudige kunststof zuighaken. Of het nu gaat om je badkamer, toilet, keuken of hal en of het nu is om je handdoek, theedoek of (bad)jas er aan op te hangen; een haakje in de buurt is altijd handig. Daarnaast is er gekeken naar verschillende manieren van monteren, zodat er voor iedere ondergrond een oplossing is.

De juiste keuze

Wanneer je de juiste haak wilt vinden, zijn er in principe drie vragen belangrijk. De eerste vraag
is natuurlijk waar je de haak wilt ophangen? Oftewel, met welke ondergrond krijg ik te maken? Moet ik schroeven, plakken of hem aan de (kast)deur ophangen? Daarna is natuurlijk de vraag wat je er aan wilt hangen? Oftewel wat de draagkracht dient te zijn. En de laatste vraag is of het design van de haak wel aansluit bij je inrichting? Als je deze drie vragen beantwoord, vind je vast de juiste match. 

-  Deurhaken / Douchewand haken
Deurhaken zijn te bevestigen aan bijvoorbeeld de bovenzijde van je deur, keukenkastje of douchewand. Handig om je vaat-/handdoeken, kleren of badjassen aan op te hangen. Deze
haken zijn in verschillende afmetingen te verkrijgen, waardoor ze over meerdere diktes van (kast)deuren en (douche)wanden passen.

Bekijk hier het volledige assortiment deurhaken.

-  Plakhaken
Onze plakhaken zijn een handige oplossing om spullen aan op te hangen. De plakhaken zijn
namelijk zeer eenvoudig te monteren: maak de ondergrond schoon, druk de haak op de plek
waar je hem wilt hebben en je bent klaar om je haak in gebruik te nemen! Klinkt heel invoudig? Dat is het ook!

Bekijk hier het volledige assortiment plakhaken.

-  Schroefhaken
De schroefhaken van Tiger zijn te monteren met de meegeleverde schroeven. Deze zorgen er voor dat je haak muurvast tegen de wand blijft zitten. Hiervoor hoef je maar drie strappen te volgen; even voorboren, de pluggen er in steken en de haak vast schroeven.

Bekijk hier het volledige assortiment plakhaken. 

Zuighaken
Zuighaken zijn de ideale oplossing voor een gladde achtergrond, denk hierbij aan een douchewand, raam of tegel. Door de haak goed aan te drukken op de bestemde plek, plaats je de haak gemakkelijk op de juiste plek. En wil je later de haak toch op een andere plek? Dan heb je hem natuurlijk zo los gemaakt en plaats je de zuighaak opnieuw ergens anders!

Bekijk hier het volledige assortiment plakhaken. 

Waar te koop?
Heb je de haak gevonden die geschikt is voor je ondergrond? Die de juiste draagkracht heeft? En die een passend design heeft? En ben je benieuwd naar waar onze haken te koop zijn?  

Bekijk hier waar ons merk te koop is >